Hosting

HELIOS hosting

Hosting betyder at være vært for. Hvis du vælger at få din HELIOS leveret som en såkaldt SaaS-løsning, får du din HELIOS i skyen. Det betyder, at du har øjeblikkelig adgang til din HELIOS, uanset hvor i verden du befinder dig. Det eneste du skal bruge er en adgang til internettet.

Denne løsning gør det også muligt at lade din revisor eller andre relevante samarbejdspartnere få adgang til dit system. Læn dig trygt tilbage - vi klarer backup, opdateringer og antivirus. Med en SaaS-løsning og HELIOS i skyen, kan du læne dig trygt tilbage og bruge kræfterne på at drive din forretning. Du skal ikke bekymre dig om hverken backup, opdateringer eller at få virus. Det er vores ansvar. Vi tager os af din hosting og sørger for din HELIOS hele tiden er kørende og opdateret.

Vi bruger software fra nogle af verdens største producenter som Microsoft og VMware. Server hardwaren leveres af Hewlett-Packard. På den måde er du sikret stabilitet og den nyeste teknologi.

Høj oppetid og sikkerhed for din virksomhed

Fælles for vores SaaS-løsninger er, at de er baseret på den nyeste og mest gennemprøvede teknologi. Det sikrer dig og din virksomhed høj oppetid og dermed stor stabilitet og driftssikkerhed i hverdagen. Du profitterer af vores mange års erfaring med server hosting.

Der findes alternativer, hvis du vil hoste HELIOS selv

De fleste af vores brugere har valgt at lade os stå for deres hosting, så de får leveret deres HELIOS i skyen. Men der er andre måder at klare hosting af din HELIOS på. Du kan vælge at gøre det selv.

Større virksomheder med egen it-afdeling vælger i nogle tilfælde at have deres egne servere, som er placeret hos dem selv eller i vores hostingmiljø. Nogle af vores kunder har særlige programmer - f.eks. forhandlersystemer - der kræver en egen installation.

Spørg os, hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for dig og din virksomhed

Uanset hvad dit behov er, så kan vi rådgive dig i forhold til, hvilken løsning, der er bedst for din virksomhed. Vi finder sammen den rigtige løsning til dig og din virksomhed; både i forhold til hosting, hardware og installation.

Vi leverer gerne den nødvendige teknologi, så den passer til dit set up og behov. Du kan få din HELIOS i skyen eller på din egen server. Det er op til dig.

Helios webservice

Webservice - teknik

 

Kontakt RST ApS for teknisk information om de Webservices, der tilbydes.

 

Webservice Helios

Konvertering

Vi har stor erfaring i at konvertere data fra andre systemer. PNP, C5, e-conomics, Datamann, Visma m.v. Helios indeholder avancerede værktøjer til datakonvertering.

Vi kan ligeledes indlæse prissystemer fra aut. leverandører, fx BMW, Hyundai, Honda, Mercedes, Iveco, Fiat, Mitsubishi, DAF m.fl.

Vi understøtter ligeledes Global Connect fra Global Services.

Kontakt os for yderligere information