DSV A/S er et verdensomspændende dansk transportfirma. DSV A/S er blandt de største transportudbydere i Europa.

DSV koncernen har hovedsæde i Hedehusene og er en global udbyder af transport- og logistikydelser. Koncernen er på verdensplan etableret med egne lokaliteter i mere end 70 lande. Suppleret af partnere og agenter tilbydes ydelserne dog i mere end 100 lande af mere end 23.000 ansatte. Siden 2014 har DSV haft til huse i Danmarks største transport- og logistikcenter i Hedehusene.

Koncernen havde i 2014 en omsætning på kr. 48,7 milliarder.

http://www.dsv.com/About-DSV/media/fact-sheet

Helios bliver indført:

DSV bestemte sig I begyndelsen af 2015 for at oprette interne værksteder til at tage sig af servicering og syn af trailere. Der er på meget kort tid oprettet værksteder i Danmark, Holland, Finland og 2 værksteder i Sverige. Allerede før første værksted var i drift i Holland blev der undersøgt hvilke IT-systemer der kunne klare opgaven. På anbefaling fra DSVs foretrukne grossist, Euro Parts, blev der taget kontakt til Helios leverandøren NotaPlan ApS.

”Kravet fra DSV var at der skulle et system til, som kunne styre driften på værksteder i flere lande samtidigt. Der skulle foruden de grundlægende ting som fakturering og historik, være tidsregistrering, lagerstyring og stregkodesystem til registrering af forbrugte reservedele. En central controller i Belgien skulle have adgang til systemet online og kunne overvåge alle operationer løbende. Da Helios indeholder alle de elementer der var krav om, så tog det ikke langt tid for DSV at tage en beslutning”, siger Esge Christensen fra NotaPlan ApS.

”Vi er meget glade for systemet! Det er nemt at bruge og nemt at sætte nye medarbejdere ind i. Og så er det hurtigt og stabilt. Implementeringen har foregået helt uden knaster, noget som jeg ikke er vant til når det gælder IT systemer. Alle DSV værksteder vil fremover blive drevet med Helios som det primære IT system.” Siger Ronni Rosendahl – Workshop supervisor DSV.